//cdncn.goodao.net/qianduopackaging/banner-001-3.jpg
//cdncn.goodao.net/qianduopackaging/banner-002-3.jpg
//cdncn.goodao.net/qianduopackaging/banner-003-2.jpg
about-us

Wilujeng Kanggo
bungkusan qianduo

kalayan cinta & kumawula

Wuxi qianduo bungkusan téknologi Co., Ltd. kalibet dina farmasi sareng kaséhatan kaséhatan botol bungkus plastik tina perusahaan produksi propésional, perusahaan ngaliput daérah 28000 méter pasagi, legana 16000 méter pasagi, anu 100000 bengkel pemurnian kelas 6000 méter pasagi , standar bentuk daérah gudang lengkep 6000 méter pasagi, panilitian sareng pamekaran sareng pusat pamariksaan kualitas nyertakeun luas 300 méter pasagi.

diajar deui

fitur urang

Kami nyayogikeun jasa OEM, kaluaran taunan urang langkung ti 50 juta potongan

  • provide you with high quality plastic packaging bottles and professional solutions

    PET médis grade dahareun, Bahan HDPE

    nyayogikeun anjeun botol bungkus palastik kualitas luhur sareng solusi propésional
    diajar deui
  • Our company positioning long-term packaging suppliers to provide you with professional solutions, in order to create a one-stop packaging materials procurement platform, we are still working hard

    posisi pemasok bungkusan jangka panjang

    Perusahaan kami nempatkeun pemasok bungkusan jangka panjang pikeun nyayogikeun anjeun sareng solusi propésional, dina raraga nyiptakeun platform pengadaan bahan bungkus hiji-hiji, kami masih damel pisan
    diajar deui
  • Having self-export rights, our company has exported products to America, South Korea, Taiwan, Middle east, Southeast Asia and other countries and regions, which are favored by customers.

    konsumén

    Ngagaduhan hak ékspor diri, perusahaan kami parantos ngekspor produk ka Amérika, Koréa Kidul, Taiwan, Wétan Tengah, Asia Tenggara sareng nagara-nagara sareng daérah sanés, anu dipikaresep ku konsumén.
    diajar deui

Produk Kami

Botol farmasi HDPE sareng PET dianggo pikeun ngepak produk perawatan kaséhatan, nutrisi, suplemén olahraga, kapsul, pil sareng tablet jsb.

Qianduo News

Kami bakal di dieu pikeun ngabagi sareng anjeun status berita pangénggalna ngeunaan perusahaan kami, punten awaskeunana!

  • hezuo2
  • hezuo3
  • hezuo4
  • hezuo5
  • hezuo2
  • hezuo3
  • hezuo4
  • hezuo5
  • hezuo1